Κολοκυθοκεφτέδες

    Υλικά :

    4 κολοκύθια

    1 αυγό

    ½ κρεμμύδι

    ¼ ματσάκι άνηθο

    ¼ ματσάκι μαϊντανό

    1 κουτ. σούπας δυόσμο ξερό

    Λίγο ρίγανη

    Λάδι για τηγάνισμα

    200 γρ. αλεύρι

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Εκτέλεση :

    Πλένουμε και κόβουμε τις άκρες από τα κολοκυθάκια. Σε μια λεκάνη τρίβουμε τα κολοκύθια στο ρεντέ στο πιο ψήλο, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τον άνηθο, τον δυόσμο αν είναι φρέσκος και τοποθετούμε όλα τα υλικά μέσα σε μια λεκάνη. Ρίχνουμε στην συνέχεια το αλεύρι λίγο λίγο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα παχύρευστο μίγμα. Τοποθετούμε το τηγάνι στην φωτιά ρίχνουμε και το λάδι και αφού κάψει, με ένα κουτάλι παίρνουμε λίγο λίγο μίγμα από την λεκάνη και τοποθετούμε στο καυτό λάδι. Αφήνουμε να ψηθεί από την μεριά μέχρι να ξεκολλήσει από τον πάτο του τηγανιού και να επιπλέει, τους γυρίζουμε από την άλλη πλευρά να ψηθούν και τα βγάζουμε σε ένα δίσκο που έχουμε τοποθετήσει απορροφητικό χαρτί για να απορροφήσει το πολύ λάδι. Με αυτόν τον τρόπο τηγανίζουμε όλο το μίγμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

    Καλή επιτυχία.  

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.